Зареждане

Победителят между Florian и Stevenson ще се бие за титлата

Победителят между Florian и Stevenson ще се бие за титлата
Публикувано на: Ноември 14, 2008 в 06:07 ч

Въпреки че се очакваше, Kenny Florian беше особено щастлив когато разбра, че победителя от двубоя му с Joe Stevenson в UFC 91 ще се изправи в двубой за титлата.

Президентът на UFC Dana White обеща на победителя възможност за двубой за колана, който в момента е в B.J. Penn.

UFC 91 ще се излъчи в събота. Главната среща в събитието, което ще бъде в MGM Grand Garden Arena, е между Randy Couture и Brock Lesnar.

kenny florian ufc mma новини свободни двубои смесени бойни изкуства


Florian идва след победа над Roger Huerta през август в UFC 87. Още тогавашния победител трябваше да се бие за титлата, но тогава беше уредена среща между шампионът B.J. Penn и Georges St. Pierre, а Florian беше офертиран да се бие със Stevenson.

"Двубоят ще бъде страхотен и победителят ще излезе срещу B.J. Penn за титлата в леката категория след като B.J. Penn се бие срещу Georges St. Pierre," каза Dana White на пресконференцията преди UFC 91.

След като надделя над Huerta, Florian записа петата си поредна победа. Последната му загуба беше срещу Sean Serk през 2006-та. От тогава насам Florian победи Huerta, Joe Lauzon, Din Thomas, Alvin Robinson и Dokonjonosuke Mishima.

Stevenson търси реванш за загубата си от B.J. Penn. През януари в UFC 80 Stevenson не успя да победи Penn в мач за титлата.

 

Повече за UFC 91 в темата във форума - UFC 91: Randy Couture срещу Lesnar.

MMA новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес