Зареждане

Matt Hughes също готов да се завърне

Matt Hughes също готов да се завърне
Публикувано на: Май 9, 2017 в 10:09 ч
 
След като Chuck Liddell загатна за евентуално завръщане в Октагона, Matt Hughes е още едно от големите имена на UFC, планиращи да се бият отново.


Hughes, който е бивш шампион на UFC в полусредна категория, разкри в ефира на The MMA Hour, че е готов да поднови кариерата си.

Той добави, че никога не е искал да прекрати кариерата си, но го е направил през 2011 година след молба от страна на своята съпруга и президента на UFC Dana White.

“Бих се завърнал. Дори и не исках да се оттеглям, но го направих заради Dana и съпругата ми. Тя каза, че това вече не е толкова забавно, както когато ритах задници. Не й харесваше да се тревожи, поради което и реших да се оттегля.”

“С радост бих се бил отново. Проблемът ми е, че загубих последните си два мача и не мога да спра да мисля за това. Би ми било забавно да се бия в една файт карта с моя приятел Chuck Liddell, ако и той реши да се завърне. Ще е супер и двамата да се бием в една и съща вечер.”

Hughes добави, че няма интерес да се бие с по-млади бойци. Той по-скоро би искал да се изправи срещу някого, който е по-близко до възрастта му.

“Нямам интерес да се бия срещу някого като Woodley или Masvidal, тези млади хлапета. Бих искал някой, който е по-близо до моята възраст и който притежава същата скорост и бързина. Смятам, че все още разполагам със сила и мога да се възстановявам добре, но скоростта и бързината са нещо, което е трудно да преодолееш.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес