Зареждане

Frank Mir: Cormier не може да приключва двубои

Frank Mir: Cormier не може да приключва двубои
Публикувано на: Март 19, 2013 в 20:00 ч

Бившия шампион в тежката категория на UFC, Frank Mir, сподели настроенито си преди предстоящия си двубой в UFC on FOX 7 срещу победителя от турнира на Strikeforce, Daniel Cormier. Двамата ще се срещнат на 20-ти април в Сан Хосе.
 
"Познавам го. Той е много силен и е добър в борбата. Нанася силни удари и не отстъпва. Не мисля, че е най-технични боксьор в света, но и не мисля, че той се смята за такъв. Той определено не е като Junior dos Santos, но кой е всъщност?

Не земята той показа, че не може да приключи боец, тъй като му липсват умения за приключване. Това е нещо, което ме изненада. Мислих, че ще приключи бързо двубоя си с Josh, защото знаех какви са уменията на Josh на земя, но след това разбрах, че и той няма такива умения. Може да те хване с някой удар и всеки боец в тежката категория има възможност да приключи двубой с един удар. Но няма уменията да победи със събмишън."

Mir излгеждаше добре в последните си двубои и вероятно се готви за нов двубой за титлата. Той има победи над Roy Nelson, Mirko Filipovic и Antonio Rodrigo Nogueira. В двубоя си за титлата обаче бе надигран от Junior dos Santos.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес