Зареждане

Demian Maia: Двубоят ми с Woodley не е най-големият в кариерата ми

Demian Maia: Двубоят ми с Woodley не е най-големият в кариерата ми
Публикувано на: Юли 19, 2017 в 07:19 ч

На 29-ти юли в подглавното събитие на UFC 214, Demian Maia ще се изправи срещу Tyron Woodley за титлата в полусредната категория. Въпреки че това без съмнение е доста сериозен и важен двубой за бразилеца, той е уверен, че това не е най-голямата битка в кариерата му. Това е поуката, която си е извел от срещата му с Anderson Silva от 2010-та.
 
"Трябва да възприемам тази среща като поредния двубой, а не като най-голямото предизвикателство в живота ми. Наистина е важно да съм с такова настроение.

Когато се бих с Anderson Silva мислих, че това е най-големият двубой в кариерата ми и си представях какво ще се случи след него. В такива случаи започваш да мечтаеш прекалено много за бъдещето. При двубоя си с Tyron трябва да знам, че не е важно какво ще се случи след това. Това е просто поредното предизвикателство. Да, важен е. Аз съм много по-добър борец и страйкър от него. И повече контролирам емоциите си. Аз съм по-добрия като цяло.

Нещата, които научих с времето са, че не трябва да се подлагаш на такова напрежение - то не е истинско. Не е важно дали това е последния ти шанс или не. Това е просто поредната битка. Можех да се бия с Tyron преди няколко години, но ето че се бия с него сега за титлата. Трябва да изляза и да спечеля срещу наистина корав опонент. Това е цялата ми психическа нагласа и избягвам всяко излишно напрежение, което може да ме извади от релси."

Какво мислите за тези коментари на Maia? Това ли е печелившата нагласа за този двубой?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес