Зареждане

Тъстът на Демиън Мая дал Ролекс на телефонни измамници

Тъстът на Демиън Мая дал Ролекс на телефонни измамници
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 16:00 ч
MMA легендата Демиън Мая наскоро сподели някои забележителни истории от кариерата и живота си в Бразилия. Мая разказа покъртителен инцидент с членове на семейството му. Престъпниците в Бразилия понякога извършват фалшиви схеми за отвличане, като се обаждат на роднини и твърдят, че са отвлекли някого, докато искат пари.

Тъстът на Мая се хванал на една такава измама. Престъпниците го притискали да предаде ценности, включително часовник Ролекс, подарен на Мая от шейх Танун бин Зайед Ал Нахаян от Абу Даби. Ветеранът от UFC обясни, че той и Би Джей Пен са били поканени в Абу Даби преди години за участие в професионален шампионат по джиу-джицу.

По време на тяхното посещение Шейх Танун, запален практикуващ бойни изкуства, ги поканил да тренират в неговия дворец. На следващия ден им бяха подарени часовници Ролекс Daytona. Мая държал часовника на сигурно място в къщата на тъста си в Бразилия.

Въпреки това, по време на фалшивата схема за отвличане, неговият паникьосан тъст предаде ценния часовник на престъпниците, заедно с малко пари. Докато разберат, че е измама, Ролексът вече го нямаше. Бразилецът разсъждава философски върху загубата и каза:

„Това е просто материално нещо, което не ме интересува. Това е хубава история за разказване.", сподели Мая.

Мая също засегна ситуацията със сигурността в някои части на Бразилия, като спомена, че колата на жена му е бронирана за безопасност, когато шофират с децата им.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес