Зареждане

Daniel Cormier с първо изявление след загубата от Jones

Daniel Cormier с първо изявление след загубата от Jones
Публикувано на: Юли 31, 2017 в 07:55 ч

Daniel Cormier направи първото си изявление след унищожителната загуба от Jon Jones през изминалия уикенд.

Поради зашеметяването от нокаута, "DC" не прие особено добре загубата, но ден по-късно той си беше стъпил на краката и успя да даде своя коментар.
 
"Преди всичко искам да благодаря за добрите думи. Усетих подкрепата ви. Поздравления на Jon Jones и неговия отбор. Те си свършиха феноменално работата и взеха победата. Искам да благодаря и на John McCarthy и се извинявам за спречкването си с него. Той е най-добрият рефер в бизнеса и си има причина за тоа. Искам да благодаря на моя отбор и моите треньори. Обичам ви с цялото си сърце. Оценявам енергията и времето, което отделяте за мен. Свършихте страхотна работа и аз бях готов.

Това е двубой и такива неща се случват.

Dana White и UFC - благодаря ви за това, което правите за ММА. Поздравления и към отбора на Jones и Jakcson Wink. Обичам ви всички. Ще се видим скоро."

Въпреки тежкото поражение Cormier явно приема загубата като истински шампион. Като утешителната награда може и да му подейства това, че въпреки загубата банковата му сметка набъбна с 1 милион долара - два пъти повече, отколкото победителят Jones взе за този двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес