Зареждане

Jon Jones за завърна! Взе си титлата, която никога не бе губил

Jon Jones за завърна! Взе си титлата, която никога не бе губил
Публикувано на: Юли 30, 2017 в 08:35 ч

Двамата най-добри в полутежката категория на UFC се изправиха снощи за да определят кой е истинския шампион. Jon Jones и Daniel Cormier направиха атрактивен двубой, за разлика от другия шампионски на UFC 214.

Битката бе много оспорвана - и двамата нанасяха точни и силни удари. Jones използваше обсега си, както и въображението си, но Cormier мина прези всичко това с усмивка и му отговори подобаващо. Всъщност Cormier нанесе по-силните удари през първия и втория рунд, докато Jones натрупа повече точки с всевъзможни техники и удари.

В третия рунд Jones нанесе силен ритник в главата на Cormier, който се зашемети. "Bones" тръгна да го преследва из клетката, знаейки че краят е близо. Cormier бе съборен, а Jones изсипа целия ад върху му - удари с ръце и лакти. Реферът даде всяка възможна секунда на Cormier да се защити, но ударите бяха прекалено много и битката бе прекратена.

Страхотно завръщане за Jones. Действително той е огромен талант в ММА. Хубаво е, че се върна и да се надяваме да не се издъни отново с изцепките си извън спорта.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес