Зареждане

Dana White и Miesha Tate се скарали на UFC 205

Dana White и Miesha Tate се скарали на UFC 205
Публикувано на: Ноември 14, 2016 в 15:00 ч
 
На UFC 205 се случиха не малко интересни събития, сред които историческата титла в лека категория на Conor McGregor и зрелищния двубой между Tyron Woodley и Stephen Thompson, завършил при равенство.


Определено обаче един от важните моменти за вечерта бе оттеглянето от спорта на бившата шампионка при жените Miesha Tate. “Cupcake” обяви решението си след загубата от Raquel Pennington, като решението на Tate бе неочаквано за всички в залата и пред екраните.

За Miesha Tate това бе и второ поредно поражение в UFC, след като наскоро тя загуби титлата си срещу Amanda Nunes, бивайки категорично доминирана от своята съперничка. Всичко това в крайна сметка доведе до решението на Tate да приключи с активната си ММА кариера.

Президентът на UFC Dana White пък разкри за интересен спор, който е провел с Miesha Tate след двубоя й с Raquel Pennington.

“Тя и аз малко се поскарахме тази вечер”, обясни White. “Тя отказваше да отиде в болницата, а аз се опитвах да я накарам. Нейният отговор бе “майната ти, вече не работя за теб”. Аз отговорих “това е добър аргумент, но ти все пак трябва да отидеш в болницата”. Тя бе много разстроена и емоционална, но на мен ми пука изключително много за Miesha. Сигурен съм, че тя ще се справи чудесно и след оттеглянето си. В един момент вече трябваше да я моля. Казах й - “трябва да отидеш до болницата, ще ти намеря друга работа и отново мога да съм ти шеф”. Но тя трябваше да отиде, разбирате ли?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес