Зареждане

Cyborg отговори на de Randamie

Cyborg отговори на de Randamie
Публикувано на: Май 27, 2017 в 12:17 ч

Малко по-рано днес Germaine de Randamie заяви, че не иска да защитава титлата си срещу Cris Cyborg, защото я смята за измамница, употребяваща стероиди.

Шампионката дори заяви, че ако от UFC я принудят за се бие с бразилката, то я е готова да се лиши от титлата си.

От организацията все още не са обявили какво следва за двете състезателки, но Cyborg вече заяви, че най-вероятно я очаква двубой в UFC 214.

Малко след изявлението на de Randamie за допинг скандалите на бразилката, Cyborg излезе със свое.
 
"Аз бях единственият атлет, който бе тестван повече от година от USADA преди да се бия в UFC.

USADA ми дадоха право на изключение последния път заради свалянето на килограми и всичко бе наблюдавано от лекарски екип.

Коя е de Randamie? Тя едва събра 200 000 PPV. Megan Anderson е два пъти по-популярна и няма загуби от Julia Budd и Amanda Nunes.

GDR е пример затова, че класациите трябва да са независими и да се спазват. Тя спечели титлата си от човек, който вече е с 3 поредни загуби, а преди това тя беше топ 10 в категория петел. Не виждам как такъв човек може да получи двубой за титлата. Някой с две поредни загуби също не бива да се бие за шампионски пояс. Аз съм световна шампионка. GDR е шампионка в UFC.

Аз съм истинската шампионка в категория петел, а Megan Anderson и Julia Budd са следващите претендентки.

Уважавам желанието на GDR да не иска да се изправи срещу мен, но аз съм чиста пред USADA, а тя говори празни приказки. Може би не е доволна от парите, които нейния мениджър и урежда и затова се опитва да използва това като начин за преговори."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес