Зареждане

Germaine de Randamie отказва да се бие с 'измамницата' Cyborg

Germaine de Randamie отказва да се бие с 'измамницата' Cyborg
Публикувано на: Май 27, 2017 в 09:15 ч

Шампионката в категория перо на UFC, Germaine de Randamie спечели титлата си по най-странния начин. Тя беше извън топ 10 в категория петел, но спечели титлата си срещу бившата шампионка Holly Holm, която пък беше с две поредни загуби, а вече и три.

UFC решиха да добавят новата категория перо за жените, след като Cris Cyborg, която бе привлечена да се бие с Ronda Rousey в категория петел, се оказа че няма да може да влезе в категорията. Cyborg обаче трябваше да си вземе малко почивка след бруталните сваляния на килограми, а дори се забърка и в допинг скандал заради медикамент, който да оправи хормоналния и баланс. Заради отсъствието на Cyborg, от UFC направиха среща между Holm и de Randamie.

Сега Brian Butler, мениджър на шампионката de Randamie, разкри защо тя не иска да се бия с Cyborg.
 
"Germaine и нейният отбор са категорични, че тя няма да се бие с Cyborg, защото Cyborg е добре позната и доказана измамница. Въпреки спорното и минало тя пак излезе с положителен допинг тест. Оказва се, че тя е човек, който постоянно гледа как да заобиколи правилата.

Затова Gerimaine не смята, че трябва да се дава право на Cyborg да се бие в UFC изобщо. Ако това е единствения двубой, който от UFC искат да организират, то тогава тя може да сдаде титлата."

Заради видимите промени във физиката и агресивното представяне на Cyborg в клетката, мнозина смятат че тя постоянно е била на стероиди. През 2011 след този двубой тя бе тествана от калифорнийската атлетическа комисия. Тя даде положителен резултат за наличие на станозолол и бе отстранена за една година.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес