Най-големият сайт за бойни спортове

       

Bisping със съобщение към 'малката к*чка' Romero

Bisping със съобщение към 'малката к*чка' Romero
Публикувано на: Юли 20, 2017 в 09:10 ч

Шампионът на UFC в средна категория, Michael Bisping прекара последните 6 месеца в опит да убеди всички, че Yoel Romero не е достоен за претендент за титлата.

В крайна сметка Robert Whittaker показа нагледно твърденията на Bisping, след като победи със съдийско решение Romero в UFC 213 по-рано този месец. Така "The Reaper" стана следващия претендент за шампионската титла, взимайки временния пояс след тази победа.

Загубата обаче не отказа Romero да гони англичанина, дори напротив.

Bisping е изненадан, но не и впечатлен.
 
"Yoel си е изгубил ума. Yoel, стегни се, човече. Изгуби претендентското си място. Нещата са прости. Но това е толкова типични за него. Той не може да го приеме. Трябва да мами. Той няма никаква чест. Трябва да взима стероиди. А в същото време изгуби съвсем честно. Лежа на пода и се предаде като малка кучка, защото той нямаше сърце и остави двубоя да му се изплъзне. Не може после да почнеш кампания в социалните мрежи за двубой с шампиона. Току-що загуби. Наведи глава засрамен. Изчезни в Куба. Прекарай малко време с шибаното си семейство и се съвземи после. Това трябва да правиш сега. Стегни се."

След като Romero вече не е в надпреварата, Bisping ще трябва да се изправи срещу Whittaker по-късно тази година. Разбира се ако бившият шампион в полусредната категория, Georges St. Pierre не реши да спази обещанието си и да се завърне през ноември, когато има намерение да предизвика Bisping.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Paulo Costa: Yoel Romero къде си ?

Paulo Costa: Yoel Romero къде си ?
Paulo Costa продължава да търси Yoel Romero
Новини » септември 20, 2018 (207)
цялата новина

Michael Bisping твърди, че Conor McGregor тренирал с борци от България

Michael Bisping твърди, че Conor McGregor тренирал с борци от България
Michael Bisping се тревожи за подготовката на Conor McGregor
Новини » септември 19, 2018 (9)
цялата новина
Мнения в Facebook