Зареждане

Yoel Romero започва да преследва Michael Bisping

Yoel Romero започва да преследва Michael Bisping
Публикувано на: Юли 18, 2017 в 15:00 ч

Yoel Romero и Michael Bisping станаха поредната двойка заклети врагове в UFC. Двамата можеха да се срещнат, но Yoel не успя да вземе временната титла при двубоя си с Robert Whittaker в UFC 213.

Въпреки това омразата между двамата не стихва и нацепения боец от средната категория заяви, че няма да остави англичанина на мира.
 
"Където е той, там ще съм и аз. Когато отиде на някоя пресконференция, там ще съм и аз. Когато отиде да гледа Jon Jones и Daniel Cormier, аз ще съм там. Когато отива в UFC FOX, аз ще бъда там също. Искам да се превърна в неговия кошмар," заяви Romero.

След края на последната битка на Romero, Bisping беше край клетката и скъса демонстративно флагът на Куба, което разпали още повече огъня между двамата.
 
"Искам да се бия с Bisping. Не ме интересува за титлата ли ще е или не. Искам го! Той не уважи страната ми. Някой трябва да затвори устата на този човек. Говори много, а не си плати. Ще го накарам да си плати. Боят си е бой, но никой не може така да се отнася със страната ти или със семейството. Имаме много сериозен проблем."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес