Зареждане

Росен Димитров срещу Иван Раул на 15 декември

Росен Димитров срещу Иван Раул на 15 декември
Публикувано на: Ноември 28, 2013 в 18:18 ч

Главната среща на ММА турнира "Twins MMA 3" ще бъде битката между българина Росен Димитров и испанеца Иван Раул. Битката между двамата ще бъде в полусредна категория - 77 кг.

Димитров  е трикратен световен шампион по Бойно самбо. Европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой. Многократен шампион на България по Джудо , Самбо . Шампион по Бразилско жиу жицу. С над 20 професинални ММА мача. Участник в редица международни мачове и гали, където е донесъл слава на България. 

Раул е с бойно тегло от 77кг., шампион на Испания по Бразилско жиу жицу и с девет професионални ММА двубоя. Тренира в клуб "Испания Емпериал", като изненадата е че пожела сам пожела да се бие с Росен Димитров след като изгледа няколко негови мача.

Испанеца има победа срещу нашумелия венецуелски боец Рони Александър и това му дава увереността, че ще се справи с българския боец. Пристига в България със свой съотборник, който също ще вземе участие на TWIS MMA-3 и с личния си мениджър.

Начинът на водене на бой на Иван Раул много прилича на този на Росен Димитров, високи амплитудни хвърляния и агресивни удари на земя. През цялото време върви срещу съперниците си. Тук имаме сблъсък на еднакви стилове на водене на бой, което обещава напрегната среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес