Зареждане

Йордан Симеонов срещу Борис Балев на 15 декември

Йордан Симеонов срещу Борис Балев на 15 декември
Публикувано на: Декември 12, 2013 в 18:04 ч

Двамата съперници се срещнаха през лятото, победител след съдийско решение стана Йордан Симеонов, сега и двамата са настървени да покажат, че имат голям прогрес от тогава и да ще се вкопчат в нова оспорвана битка.

Йордан Симеонов е с ръст 167 съм и тежи 67 кг . Започва като състезател на спортен клуб "Славия" по класическа борба, където е бронзов медалист от републикански първенства за кадети и юноши. Вицешампион за мъже по граплинг. Шампион от първенствата по аматьорски ММА за мъже. През лятото на 2013г. дебютира на професионалния ММА ринг с победа. Тренира в боен клуб София-запад.

Борис Балев с тегло 67 кг. има 8 професионални срещи, известен в ММА-средите с ожесточените битки в които е участвал. Не се притеснява от имената на противниците си и приема всякакви предизвикателства. Последната му среща беше срещу известния швейцарски боец Иван Мусардо, тази среща Борис прие с 3 дни предизвестие и в по-горна за него категория, въпреки това направи невероятен мач, в който победителя бе определен след съдийско решение. Готви се под ръководството на Евгени Василев. Излиза само и единствено за победа!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес