Зареждане

Росен Димитров с нов опонент за ММА състезанието "Twins MMA 3"

Росен Димитров с нов опонент за ММА състезанието "Twins MMA 3"
Публикувано на: Декември 14, 2013 в 15:35 ч

Утре вечер ще се проведе бойният спектакъл  "Twins MMA 3" в зала "Христо Ботев" в София. Битките ще започнат от 20:00 часа, като днес по-рано бе обявено смяна на един от участниците в главния двубой - Иван Раул от Испания. Неговото място ще бъде заето от Семир Елджуре от Мексико.

Раул, който трябваше да се изправи срещу Росен, счупи ръката си, за което изпрати своите извинения и медицинска епикриза, като се надява да влезе в битка при някои от следващите издания на Туинс ММА!

Водени от горчивия си опит, организаторите започнаха незабавно търсене на нов опитен противник, такъв в категория до 77кг не беше открит, за това Росен Димитров се принуди да се качи в по-горната категория до 84 кг. и да поеме предизвикателството отправено от мексиканеца Семир Елджуре, който тренира в Испания и няма загуба вече седем срещи подред.

Противника се свърза с Twins MMA, благодарение на помощта на треньора по ММА - Теодор Карастоянов. За което му изкзаваме благодарности.

На TWINS MMA това няма да бъде допуснато и бойците ще се бият по правиник, който елимира всички несъвършенства и се доближава до оригиналните Вале Тудо правила! Успех на участниците!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес