Зареждане

Днес е първият ден от семинара с Junior Assuncao

Днес е първият ден от семинара с Junior Assuncao
Публикувано на: Декември 12, 2013 в 10:50 ч

Бразилският ММА състезател Junior Assuncao ще пристигне в България, за да направи няколко семинара в София.

Днес е първият ден от семинарите, в който ще се наблегне на играта в стойка и страйкинга за ММА.

Присъстващите ще бъдат запознати с основни и атрактивни техники за удари в стойка; спраулове; специфични техники на ударите с крака; защити и контраатаки в стойка; работа в клинч и dirty boxing.

Assuncao тренира заедно с най-атрактивните страйкъри в средната и полу-средната категория - Anderson "The Spider" Silva и Lyoto "The Dragon" Machida.

Пълната програма на семинара може да видите тук:
https://mma.bg/novini/mma-novini-ot-bulgaria/dati-za-seminara-s-ufc-boetsa-junior-assuncao-

Цената за присъствие на един от семинарите е 35 лева, а за всичките 4 дни - 100 лв.! Заповядайте да потренираме заедно - днес и утре от 21:00 на стадион Васил Левски (залата на Pitbulls MMA) и събота и неделя от 13:00 в 88-мо СОУ в кв. Овча Купел.

За повече информация - 0895514243.


Боецът идва като гост на треньорът в столичния клуб Pitbulls MMA, Емил Казаков, с когото са приятели и тренировъчни партньори още в зората на ММА-а през 90-те години в Калифорния.

Първите два семинара ще се проведат на 12-ти и 13-ти декември от 21:00 часа в залата на Pitbulls MMA на стадион "Васил Левски".

Третият и четвъртият ще бъдат на 14-ти и 15-ти декември от 13:00 часа в залата на "Gladiator Bokido" в 88 СОУ в Овче Купел, София.

Кой ще има полза от семинара?
Всички, които тренират ММА, бойно самбо и др. ще имат възможността да научат нови техники и да подобрят стари от един от най-оптините ММА състезатели, стъпвали у нас. Освен това ударите в частите със страйкинг и събаряния в ММА ще се полезни на трениращите бокс, кик-бокс, муай-тай или просто за самоотбрана. Всички джудисти, борци, трениращи жиу-житцу или други хватови стилове, ще могат да научат доста нови неща от един от малкото черни колано с толкова опит в ММА - Junior Assuncao.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес