Зареждане

Дати за семинара с UFC боеца Junior Assuncao

Дати за семинара с UFC боеца Junior Assuncao
Публикувано на: Декември 7, 2013 в 17:08 ч

Бразилският ММА състезател Junior Assuncao ще пристигне в България, за да направи няколко семинара в София и в няколко от по-големите градове у нас.

Боецът идва като гост на треньорът в столичния клуб Pitbulls MMA, Емил Казаков, с когото са приятели и тренировъчни партньори още в зората на ММА-а през 90-те години в Калифорния.

Първите два семинара ще се проведат на 12-ти и 13-ти декември от 21:00 часа в залата на Pitbulls MMA на стадион "Васил Левски".

Третият и четвъртият ще бъдат на 14-ти и 15-ти декември от 13:00 часа в залата на "Gladiator Bokido" в 88 СОУ в Овче Купел, София.

Цената за присъствие на един от семинарите е 35 лева, а за всичките 4 дни - 100 лв.!

Съдържанието на тренировките е както следва:

12-ти декември (четвъртък)
Страйкинг за ММА - основни и атрактивни техники за удари в стойка; спраулове; специфични техники на ударите с крака; защити и контраатаки в стойка; работа в клинч и dirty boxing.

Assuncao тренира заедно с най-атрактивните страйкъри в средната и полу-средната категория - Anderson "The Spider" Silva и Lyoto "The Dragon" Machida.

13-ти декември (петък)
ММА и игра на земя - тейкдауни; граунд енд паунд; игра на земя за ММА - замане на ключви доминиращи позиции; атаки и защита.

14-ти декември (събота)
Жиу-житцу и граплинг. Assuncao е черен колан по бразилско жиу-житцу и в този ден ще се обърне внимание на играта с кимоно или без кимоно. Всеки може да тренира техниките, които желае, т.е. кимоното не е задължително.

15-ти декември (неделя)
ММА тренировка - обща тренировка за ММА техники и похвати; стратегии за водене на боя; комбиниране на техниките от игра в стойка до приключването с нокаут или събмишън на земята.

Цената за присъствие на един от семинарите е 35 лева, а за всичките 4 дни - 100 лв.!

За пръв път трениращите бойни спортове у нас ще имат възможност да научат толкова много от опитен боец като Assuncao. А цената на семинара е повече от достъпна.

Кой ще има полза от семинара?

Всички, които тренират ММА, бойно самбо и др. ще имат възможността да научат нови техники и да подобрят стари от един от най-оптините ММА състезатели, стъпвали у нас. Освен това ударите в частите със страйкинг и събаряния в ММА ще се полезни на трениращите бокс, кик-бокс, муай-тай или просто за самоотбрана. Всички джудисти, борци, трениращи жиу-житцу или други хватови стилове, ще могат да научат доста нови неща от един от малкото черни колано с толкова опит в ММА - Junior Assuncao.
 
 
Assuncao е дългогодишен състезател в UFC, където има срещи с Kurt Pellegrino, Nate Diaz, Ross Pearson и други. Статистиката му е 14 победи и 5 загуби.

Той има опит в бокс, джудо, муай тай и борба. Тренира в бразилския клуб Black House заедно с ММА звезди като Anderson Silva и Lyoto Machida. В основните си умения боецът използва прийоми и от капоейра, което прави стила му на игра много атлетичен и атрактивен.

Има двама братя, които също са ММА състезатели - Raphael и Freddy Assuncao. Raphael е една от звездите в категория петел на UFC, като в момента е в серия от пет поредни победи и е един от фаворитите за титлата

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес