Зареждане

Даниел Илиев излиза за победа срещу Кристиян Андонов в SFC 5

Даниел Илиев излиза за победа срещу Кристиян Андонов в SFC 5
Публикувано на: Юни 1, 2017 в 21:58 ч

Една от очакваните с интерес срещи на предстоящото състезание SFC 5 на 4 юни в София е двубоят между Даниел Илиев и Кристиян Андонов. Двамата ще се срещнат в категория до 84 кг по правилника на K1. Победителят ще получи шанса да предизвика шампиона Kamil Koltan.

Андонов вече е бил претендент за титлата, но успехът му се изплъзна след три-рундова оспорвана битка, в която накрая Koltan спечели титлата. И макар съдийското решение да беше много спорно, Кристиян ще трябва да докаже уменията си отново, преди да се изправи срещу шампиона.

Даниел обаче също излиза с ясна цел, без да се притеснява, че срещу него стои бивш претендент.
 
"В супер настроение съм и съм надъхан за победа. За опонента си не зная много, освен че се бие и състезава за Англия."

Дани е един от атрактивните бойци в тази категория и също идва след спорна загуба - срещу Деян Топалски в края на миналата година. От тогава насам обаче той не е спирал да подобрява уменията си при едни от най-добрите треньори в стойка, готвейки се за това и следващи предизвикателства.
 
"Тренирам двуразово, 6 дни в седмицата. Подготвям с при Веселин Веселинов и Сергей Петров.

Имам отправени предложения за двубой след това събитие, но ще потвърдя след като ми мине този мач."

Събитието SFC 5: Unbeatable Spirit ще се проведе на 4 юни (неделя) в центъра на София от 19:00. Уникалното при него е, че ще бъде на открито и на доста интересно място - площад "Батенберг" - директно на жълтите павета в центъра.

Входът за зрители е безплатен, а ако искате да се насладите на шоуто от първите редове, ВИП билетите са в продажба на касите на ticketportal.bg и eventim.bg.

Кантарът на бойците е също събитие, което не е за изпускане - той ще се проведе на 3-ти юни в столичния мол Paradise от 19:00.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес