Зареждане

Раду Спингел: Не искам да говоря преди мача! Ще видите!

Раду Спингел: Не искам да говоря преди мача! Ще видите!
Публикувано на: Юли 5, 2013 в 09:46 ч
Източник: Sportal.bg
"Приготвил съм чукове за Чука, не искам да говоря преди мача! Ще видите!”

С тези думи Раду Спингел обяви готовността си да застане лице в лице срещу Любомир Симеонов. Американецът размаха юмрук пред лицето на българския боец Любо Чука, но не пожела да задържи поглед в него. Типично за българинът е също да запази мълчание преди срещата, но за разлика от опонента си, Симеонов впери заплашителен, смел поглед в него.
 
Двамата за пръв път се изправиха лице в лице на официалния кантар ден преди турнира „ BIGGER’S BETTER”. Американецът, който е от румънски произход е с впечетляващите размери 214 сантиметра и близо 10 килограма повече от 200-сантиметровия Любо.
 
Спингел и Симеонов ще се изправят един срещу друг в сблъсък за световната титла в супертежка категория. Мачът е кулминация на вечерта от 23-тото поредно шоу на нашумялата бойна верига на световната световната бойна организация WKN (World Kickboxing Network).
 
Всички останали 12 бойци също минаха официален кантар, аплодирани от десетки гости на луксозния курорт Порто Карас в Халкидики, Гърция. Жребият за осмината бойци, които ще играят на принципа на елиминациите бе изтеглен пред очите на всички. Наградният фонд на турнира е 15 хиляди щатски долара.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес