Зареждане

Мариян Вълев – Куката от 'Под прикритие' към своя приятел Любо Симеонов: Защити името България с достойнство!

Мариян Вълев – Куката от 'Под прикритие' към своя приятел Любо Симеонов: Защити името България с достойнство!
Публикувано на: Юли 1, 2013 в 11:40 ч

Този петък в гръцкия курорт Халкидики  ще се проведе бойният турнир BIGGER’S BETTER 23, организиран от промоутърска компания MAXFIGHT, в който ще вземе участие българинът Любо Симеонов. Той ще се изправи срещу американеца Раду Спингел  в спор за световната титла в супер тежка категория в WKN (World Kickboxing Network). Двамата ще се срещнат по правилата на тай бокса в мач от 5 рунда по 2 минути.

Актьорът Мариян Вълев, който стана популярен с ролята си на Куката в хитовия сериал „Под прикритие” и българската ММА звезда са приятели от години. За съжаление Мариян няма да има възможност да подкрепи Любо на живо, тъй като е на снимки. Ето какво пожелание отправи актьорът към своя близък приятел за предстоящия му мач:
 
„Какво да пожелаеш на човек, който има всички качества на шампион и на истинска личност? Трудно е… бъди спокоен и концентриран, приятелю, нека Господ ти даде вярата, която търсиш! Защити името България с достойнство! Успех! Прегръщам те!”

Всеки, който иска да присъства на бойния спектакъл в Гърция, може да си купи билет от онлайн магазина на mma-bulgaria.com, от сайта ticketpro.bg, както и чрез facebook страницата на Maxfight.  

Повече за самия турнир може да откриете във Facebook профила на събитието:
https://www.facebook.com/events/159586667554011/?ref=22

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес