Зареждане

Холандия искат Бадр Хари да се боксира на Олимпийските игри в Япония

Холандия искат Бадр Хари да се боксира на Олимпийските игри в Япония
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 15:12 ч
Легендата в кикбокса Бадр Хари може да се боксира на Олимпийските игри в Токио, Япония. Холандската боксова асоциация (NBB) са се свързали с Майк Пасение, който е треньор на мароканеца и са изявили желание да го пратят на XXXII-те летни олимпийски игри, които ще се проведат в Токио (Япония) от 24 юли до 9 август 2020 година.

От холандския вестник "De Telegraaf" споделят, че Хари може да прояви интерес, но ще трябва да получи разрешение от GLORY, защото има договор за 5 битки с тях. От боксовата асоциация споделят, че са провели разговори с няколко кикбоксьори, но само името на Хари е разкрито. Пасение е изненадан от офертата и споделя, че първо трябва да възстановят неговия боец, който получи контузия в глезена в битката с Рико Верхувен.

От щаба на "Bad Boy" вярват, че GLORY няма да го пуснат, защото това ще означава, че той трябва да отсъства в първата половина от 2020 година. Преди години Хари обмисляше да отиде на Олимпийските игри в Лондон, за да представлява Мароко, но се отказа, защото тогава сподели, че ще преследва по-големи цели.

Криминалното досие на кикбоксьора няма да му попречи да участва и от боксовата асоциация споделят, че всеки заслужава втори шанс. Хари изтърпя наказанията си от закона заради престъпленията си в миналото и в момента е чист. Мнозина, включително известни личности изгирнаха в социалните мрежи против участието на Хари заради неговите проблеми с властите в миналото.

За последно видяхме Хари на ринга през декември миналата година в Арнем. Той успя да доминира над Рико Верхувен и го свали два пъти на земята, но получи контузия в глезена и загуби с технически нокаут. Бадр има 92 победи с нокаут и е един от най-големите нокаутьори в историята на бойните спортове. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес