Зареждане

Джамал Бен Садик: Един ден ще стана шампион

Джамал Бен Садик: Един ден ще стана шампион
Публикувано на: Октомври 25, 2021 в 02:00 ч
Джамал Бен Садик за втори път не успя да спечели титлата в тежка категория на GLORY. Миналия уикенд Голиат загуби с нокаут от Рико Верхувен в главната битка на GLORY Collision 3, което се проведе в Арнем. Бен Садик успя да прати Верхувен в нокдаун и му отвори брутална аркада.

За съжаление Джамал хвърли цялата си енергия във втория рунд и след това нямаше никакво кардио. Верхувен пое инициативата и спечели с нокаут в 4-тия рунд. С тази загуба Бен Садик се раздели със серията си от 4 поредни победи.

В своя акаунт в социалните мрежи Голиат благодари на всички и обеща, че един ден ще е шампион:

Беше трудна година с много битки, но всички знаем, че нищо в живота не идва просто така. Не мога да бъда по-благодарен за всички научени уроци. Благодаря на Аллах, че ме пази и ме научи какво е постоянство и решителност. 

Бих искал също така да благодаря на всички хора (семейство, приятели, новия ми отбор, фенове), които винаги остават до мен през възходите и паденията. Оценявам всички. 

Благодаря на Рико Верхувен за този шанс, който ще влезе в историята. Ти със сигурност си воин и се надявам да загърбим враждата. Всички тези уроци ме направиха по-добър човек. 

Благодаря на всички за подкрепата и ще продължа напред. С позволението на Аллах един ден ще бъда вашият шампион от Мароко.

Ще успее ли Бен Садик да стане шампион ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес