Зареждане

Деян Топалски преди MAX FIGHT 46: Правилникът MAX1 е перфектен за мен

Деян Топалски преди MAX FIGHT 46: Правилникът MAX1 е перфектен за мен
Публикувано на: Юли 30, 2021 в 09:04 ч
Деян Топалски се завръща на ринга след дълго отсъствие и презареден с нова енергия.

Кикбоксьорът ще участва в галавечерта MAX FIGHT 46, която ще се проведе на 2-ри август в Свети Влас. Тренировъчният му лагер за предстоящото събитие се проведе в София.

"Подготовката мина чудесно. Тя вече приключи и остава само свалянето на килограми и влизането в категория," сподели Топалски за MMA.BG. "Подготовката ми протече на Стадион Българска Армия с треньор Станислав Бахчеванов. Много хора се включиха в нея, няма да ги споменавам един по един, за да не изпусна някой."


Срещу Топалски в MAX FIGHT 46 ще се изправи коравия молдовец Максим Заплитний, който бе претендент за титлата на организацията.

"Имах възможност да гледам много негови мачове и се готвя специално за него. Смятам, че е изключително добре подготвен функционално и за това обърнах особено внимание на кондиционната си подготовка, за да мога да съм адекватен на темпото, което се опитва да налага. Смятам че се справих чудесно и остава само да го покажа на ринга."

Двамата ще се изправят един срещу друг по правилника MAX 1, който представлява атрактивна битка в стойка с ММА ръкавици.

Вижте също: Реферът Жельо Илиев: Правилникът MAX 1 е боят на бъдещето

"Правилникът МАХ1 е патент на Максфайт, но по подобен начин се играе и в други организации по света.

За мен този правилник е чудесен, защото аз имам дълъг опит в боеве по правилата на ММА и битките с малки ръкавици не са ми чужди, даже напротив. През годините моят кикбокс много се промени и напасна към стила на бой с малки ръкавици и с тях се чувствам дори много по комфортно в момента, отколкото с боксови такива.

Отделно смятам и че борбата, която съм тренирал в подготовката си за ММА битки, също ще ми е от полза тук, когато се стигне до игра в клинч.

Това си е мач по ММА без борба на земята, което мен чудесно ме устройва."


Топалски без съмнение е един от най-оптините кикбокс и ММА бойни атлети на България. Той има участия в различни турнири срещу топ бойци, но пандемията през 2020-та замрази всички спортове и той не е излизал на ринга отдавна.

Това обаче ще се промени тази година, тъй като след двубоя на 2-ри август може би му предстои още един.

"Има един мач, който чакам от години и сега изглежда, че противникът ми най-сетне е събрал смелост или поне така говори напред-назад. Надявам се да се случи наистина в рамките на тази година."


MAX FIGHT 46 ще се проведе на 2-ри август от 20:30 часа в амфитеатър "Арена" в Свети Влас и ще включва битки от бокса, ММА, кикбокса и атрактивния правилник MAX 1, катко и топ бойци като Стоян Копривленски, Деян Топалски и Григор Саруханян.

За резервации и повече информация:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес