Зареждане

Ивет Горанова събра 500 каратеки на летен лагер

Ивет Горанова събра 500 каратеки на летен лагер
Публикувано на: Август 28, 2021 в 15:00 ч
Източник: Sportal.bg
Олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова започна своята подготовка за предстоящото през ноември световно първенство в Дубай. В момента златната ни медалистка от Токио и нейният треньор са гост-лектори на 10-тия Международен летен лагер по карате в Кранево. След невероятният успех в Токио, тази година в него участват близо 500 каратеки, които ще тренират с Горанова и нейния треньор Ангел Ленков.

По време на тренировките Ивет Горанова бе изненадана приятно от Дан Шомон, който е бизнес партньор на генералния спонсор на федерацията “Лев Инс”. Бившият съветник на президента на САЩ Барак Обама поздрави олимпийската ни гордост за грандиозния успех и ѝ пожела още много златни медали. Двамата разговаряха и единодушно достигнаха до заключението, че пътят към успеха в спорта и в бизнеса се гради на едни и същи здрави основи. Шомон и Ивет не пропуснаха да си направят и снимка за спомен.

Летният карате лагер е част от подготовката на каратеките за предстоящите състезания от националния и международния карате календар. Ивет Горанова ще проведе някои от тренировките си в чужбина, но поради динамичната КОВИД-19 обстановка все още програмата ѝ не е потвърдена окончателно.

След спечеленото олимпийско злато Ивет Горанова е още по-амбицирана и цел №1 пред нея е световната титла от състезанието в Дубай.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес