Зареждане

Семинар по жиу-жицу в Пловдив с черния колан Флавио дос Сантос

Семинар по жиу-жицу в Пловдив с черния колан Флавио дос Сантос
Публикувано на: Януари 11, 2023 в 00:00 ч
На 15.01.2023 в TERES Gym & Fight Club, Пловдив ще се проведе семинар по бразилско джиу джицу воден от Flavio Dos Santos.

36 годишния бразилец Flavio Dos Santos е черен колан по бразилско джиу джицу. Тренира джиу джицу от 4 годишен заедно с братята си в Рио де Жанейро, Бразилия. Баща му, както и братята му също са черни колани в този спорт. Flavio е носител на черен колан от над 15 години, а много преди това преподава в школата на баща си в Бразилия. В момента принадлежи към отбора на Icon jiu-jitsu, който е високо ценен клуб не само в Бразилия, но и по цял свят. Flavio Dos Santos изнася редовно семинари в Европа, а тази седмица избра да гостува в Пловдив на TERES Gym & Fight Club.  Flavio има и богата визитка от титли като състезател по бразилско джиу джицу: двукратен Европейски шампион на IBJJF, двукратен шампион на Бразилия CBJJ, Световен вицешампион на IBJJF, шампион на AJP, многократен шампион на турнири в Бразилия и др.

На семинара с Flavio Dos Santos ще имате възможност да се запознаете с техники и тактики от бразилско джиу джицу така както ги преподават в местните школи в Бразилия, ще имате възможност за спаринг с един титулован черен колан.


Събитието е отворено за всички желаещи, независимо от ниво и клубна принадлежност.

Място: TERES Gym & Fight Club, Пловдив, Зала Кючука, ул. „Димитър Талев“ №: 75А
Време: 15.01.2023 (неделя) от 13:00 ч
Цена: 30 лв.

Записването започва от днес и ще продължи до запълване на групата.
Местата са ограничени. Моля заявете своето желание за участие на email: [email protected] или чрез лично съобщение във Фейсбук, за да си гарантирате място в групата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес