Най-големият сайт за бойни спортове

       

България с два медала от европейското на ADCC

България с два медала от европейското на ADCC
Публикувано на: Октомври 7, 2018 в 12:35 ч
В събота в Букурещ се проведе европейското първенство по граплинг на ADCC. Това е най-престижният турнир и за участие в него бяха пристигнали най-добрите атлети от целия континент, които се състезаваха при изключително голяма конкуренция на високо ниво.

Средно в категория имаше по 50 участника, което прави достигането до финал изключително трудно - преминаване през много на брой преборвания само срещу топ атлети, а също и разпределяне и съхраняване на силите за всяка една от тях.

Въпреки жестоката конкуренция българският отбор успя стигне до два медала. В дивизия мастърс Младен Рашков и Тодор Абрашев всека бронзовите отличия.
 
 
Турнирът е един от най-силните и престижни в света. След като той приключи има кратка почивка и време за нова подготовка, тъй като на 1-ви декември в Стара Загора ще се проведе "submission only" граплинг турнира Battle for the Balkans, който също ще е със силно международно участие, а преди това на 3-ти ноември предстои турнирът по жиу-житцу с кимоно BJJ Montana Open.
 
Неприятен момент за българския отбор бе срещата на Владислав Генов, който бе порязан от съдиите, които прецениха да дадат победата на румънския състезател.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Резултати от Real Grappling Challenge 7

Резултати от Real Grappling Challenge 7
Едно от най-големите граплинг състезания, което се прави у нас, Real Grappling Challenge 7 се проведе на 15-ти декември в столичната зала "Арена Армеец".
Новини » декември 16, 2018 (0)
цялата новина

Кристиян Попов за Real Grappling Challenge 7: Очакваме рекорден брой участници тази събота

Кристиян Попов за Real Grappling Challenge 7: Очакваме рекорден брой участници тази събота
Тази събота в тренировъчната зала на "Арена Армеец" в София ще се проведе 7-мото издание на граплинг турнира Real Grappling Challenge.
Новини » декември 12, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook