Зареждане

България с два медала от европейското на ADCC

България с два медала от европейското на ADCC
Публикувано на: Октомври 7, 2018 в 12:35 ч
В събота в Букурещ се проведе европейското първенство по граплинг на ADCC. Това е най-престижният турнир и за участие в него бяха пристигнали най-добрите атлети от целия континент, които се състезаваха при изключително голяма конкуренция на високо ниво.

Средно в категория имаше по 50 участника, което прави достигането до финал изключително трудно - преминаване през много на брой преборвания само срещу топ атлети, а също и разпределяне и съхраняване на силите за всяка една от тях.

Въпреки жестоката конкуренция българският отбор успя стигне до два медала. В дивизия мастърс Младен Рашков и Тодор Абрашев всека бронзовите отличия.
 
 
Турнирът е един от най-силните и престижни в света. След като той приключи има кратка почивка и време за нова подготовка, тъй като на 1-ви декември в Стара Загора ще се проведе "submission only" граплинг турнира Battle for the Balkans, който също ще е със силно международно участие, а преди това на 3-ти ноември предстои турнирът по жиу-житцу с кимоно BJJ Montana Open.
 
Неприятен момент за българския отбор бе срещата на Владислав Генов, който бе порязан от съдиите, които прецениха да дадат победата на румънския състезател.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес