Зареждане

Tyson Fury разкъса Klitschko, обеща да си поиграе с Joshua

Tyson Fury разкъса Klitschko, обеща да си поиграе с Joshua
Публикувано на: Ноември 12, 2017 в 12:00 ч

Бившият шампион в тежката категория по бокс, Tyson Fury отново се закачи с Vladimir Klitschko, който се оттегли от бокса преди няколко месеца.

Fury взе титлите на WBA, WBO, IBO, IBF след като победи със съдийско решение Klitschko в Германия през ноември 2015-та.

Двамата имаха дати за реванш, от коиот Fury се отметна и той така и не се състоя.

Fury, който миналата година сдаде титлите си, за да се фокусира върху психическото си здраве, е гневен от факта, че Klitschko така и не признава победата му, но прави това всеки път, когато говори за това как е бил победен от Anthony Joshua.
 
"Vladimir, не разбирам защо толкова те е страх да говориш за поражението си от 'Gipsy King. Винаги говориш за загубата си от Anthony Joshua и това колко велик е той. Ти загуби от Joshua с ТКО в двубой, който беше равностоен до самия край. В нашата битка ти не успя да нанесеш нито един удар, не можа да ме уцелиш. И въпреки това твърдиш, че Joshua е по-добър.

Знам, че няма да признаеш истината пред целия свят, но дълбоко в себе си знаеш каква е тя. Vitali знае също! Не очаквам нищо повече от вас, момчета. Но знаете какво се случи по време на нашата битка.

И между другото ще се оправя и с малкото ви братче AJ по същия начин, по който се справих и с теб - ще си поиграя с кучката.

Послепис: Ще те преследвам в сънищата ти завинаги! Двамата с брат ти ще знаете, че никога няма да победите дебелия циганин."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес