Зареждане

Тайсън Фюри: Спирам след 2-3 битки, защото нямам конкуренция

Тайсън Фюри: Спирам след 2-3 битки, защото нямам конкуренция
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 04:00 ч
Живата легенда Тайсън Фюри ще се оттегли от бокса след още 2 или 3 битки на ринга. 33-годишния ветеран ще се завърне в началото на следващия месец, за да премери сили с Дионтей Уайлдър. Двамата ще направят своята трилогия в Лас Вегас.

Фюри ще заложи своята титла в тежка категория на WBC, както и непобедения си статут, който включва 30 победи. Тайсън вече успя да се справи с Уайлдър и го нокаутира тежко преди година и половина.

Фюри печели 21 от срещите си с нокаут и вярва, че отново ще успее да се справи с Уайлдър. "Gypsy King" вярва, че няма конкуренция на ринга и това е причината да планира оттеглянето си от играта.


Ето какво сподели Фюри за бъдещите си планове:

Остават ми още 2-3 битки и ще спра, защото няма предизвикателства. Всички бяха смазани. Антъни Джошуа не се е бил с нито един боксьор в тежка категория, който да е бил в топ форма. 

Джошуа се би с Кличко, който беше на 42 години. Антъни би Кубрат Пулев, който е на 40 години и Александър Поветкин, който също беше на 40 години. Те всички са бивши добри боксьори. Те бяха добри, но преди 20 години. 

Не съм оптимист, че битка между нас ще се случи. Не съм сигурен, че Джошуа е боец. Той беше спрян от едно дебело хлапе. С Уайлдър бяхме в съда и той спечели делото. Нямаше какво да направя. 

Кои трябва да са последните съперници на Фюри ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес