Зареждане

Тайсън Фюри: Джошуа се насра, нокаутирам го в 3 рунда

Тайсън Фюри: Джошуа се насра, нокаутирам го в 3 рунда
Публикувано на: Декември 13, 2020 в 02:01 ч
Тайсън Фюри не пропусна да се включи с изявление в социалните мрежи след победата на Антъни Джошуа. Преди минути AJ се справи с Кубрат Пулев и го нокаутира в последните секунди на 9-тия рунд. Кобрата впечатли със сърце и издръжливост и продължи да се бие, въпреки тежките нокдауни, в които падна. Джошуа защити титлите си и пътят към обединяване на поясите с Тайсън Фюри е отворен.

Вижте още - Джошуа нокаутира Пулев след канонада от ъперкъти​​​

Преди няколко месеца двамата се разбраха за 2 битки през 2021 година и вече няма пречка за тяхното осъществяване. Разбира се, Александър Усик ще трябва да бъде избутан настрани, но все пак тук става въпрос за обединяване на коланите. В своя акаунт в социалните мрежи Фюри критикува Джошуа и се закани, че ще го нокаутира в 2-3 рунда. Ето какво още каза Тайсън:

Антъни Джошуа се насра на живо по телевизията. Попитаха го дали иска битката с мен, а той се покри и не отговори. Аз искам битката и искам тя да е следващата ми на ринга. Ще го нокаутирам в 3 рунда. 

Той е eдин голям безделник и нямам търпение да го нокаутирам. Въпрос на време е. Ще го напляскам така, както направих с Уайлдър. Ще се случи за 2-3 рунда. 

Кой ще стане безспорен шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес