Зареждане

Майк Тайсън: Ако Фюри е фокусиран, тогава ще бие Усик

Майк Тайсън: Ако Фюри е фокусиран, тогава ще бие Усик
Публикувано на: Май 16, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън е боксьор от старата школа, който нямаше как да не забележи, че Александър Усик не се чувстваше комфортно с агресивността на опонентите си в последните битки. На практика всички те бяха бързо и тактически демонтирани от украинеца.

Ако Тайсън Фюри остане пасивен в битката им, тогава може и да го сполети същата съдба. Усик и Фюри ще се бият този уикенд в Рияд, Саудитска Арабия. Залогът е безспорната титла в тежка категория. Безспорен шампион при тежките не е имало от над 20 години насам.

Фюри получи допълнително време за подготовка, след като през февруари се отегли от битката, защото получи аркада. Сега излишните килограми са свалени, дори се появяват коремни мускули. Умът на Фюри се настройва за битка, която никой фен на бокса няма да иска да пропусне.

Но дали той ще победи ? Това беше обсъдено от легендата Майк Тайсън. Ето какво е мнението на 'Железния':

„Каквото и да беше положението, Тайсън Фюри се изложи в битката си с Франсис Нгану и сега ни показва, че иска да направи всичко необходимо, за да върне репутацията си. Сега той има шанс да направи това в битката с Усик. Няма по-добра възможност от настоящата. Според мен Усик все още не се е установил напълно в тежката категория и не е срещал опонент, който иска да го разбие.

Той със сигурност е страхотен и технически надарен боксьор, но тежката категория е кралската категория, където важат различни правила. И лично аз смятам, че Фюри ще му ги покаже. Антъни Джошуа имаше сила на нокаут, но не можеше да я използва. Дионтей Уайлдър би бил труден съперник за Усик и вярвам, че Фюри ще бъде също. Фюри е мощен боксьор, който може да се движи. Ако той е гладен за кръв и умът му е насочен към играта, тогава вярвам в победата му.“, каза Железният Майк.

Кой ще спечели този уикенд ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес