Зареждане

Мани Пакиао прави показно с Чихиро Сузуки през юли

Мани Пакиао прави показно с Чихиро Сузуки през юли
Публикувано на: Юни 10, 2024 в 00:00 ч
Боксовата легенда Мани Пакиао ще се завърне в игра в Япония, когато ще се изправи срещу шампиона на RIZIN в категория перо Чихиро Сузуки. Двамата ще премерят сили в боксова демонстрация от три рунда на Super RIZIN 3 в Сайтама, Япония, на 28 юли. Компанията обяви мача по време на неделното шоу RIZIN 47 в Токио. Показното ще се проведе в категория до 68 килограма.

Последният официален боксов мач на Пакиао се проведе в Лас Вегас през 2021 година. Тогава той загуби със съдийско решение от Йорданис Угас и се раздели с 3 поредни победи. Легендарният боксьор, който държи професионален рекорд от 62-8-2 с 39 победи с нокаут, спечели със съдийско решение над DK Yoo в демонстративен мач в Южна Корея през декември 2022 година.

Сузуки е с рекорд  13-3-1 в MMA и е непобеден в последните си девет двубоя под знамето на RIZIN, където има осем поредни победи. Чихиро е шампион на RIZIN в категория перо. Той има и битки в кикбокса, където рекорда му е 12-1 / 10 нокаута /. На 23-ти юни Сузуки ще направи боксов мач с Таканори Гоми в Токио.

Eто срещата очи в очи на Пакиао и Сузуки за първи път преди битката:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес