Зареждане

Luis Ortiz обещава да съдере кожата на Deontay Wilder

Luis Ortiz обещава да съдере кожата на Deontay Wilder
Публикувано на: Януари 16, 2018 в 10:42 ч
 
Кубинецът Luis Ortiz (28-0, 24KO) обещава да започне годината с впечатляващ нокаут над WBC шампиона Deontay Wilder (39-0, 38KO).

Двамата ще излязат заедно на ринга на 3-ти март.

Досега Wilder обещаваше да нанесе сериозни щети на Ortiz, като даже предвиждаше и победа чрез нокаут. Всичките тези коментари Ortiz приемаше с усмивка:

"Той е луд. В главата си се представя като най-големия, но още не знае какво го очаква. Остава само един месец докато разбере."

"Знам само, че ще си сбъдна мечтата. Тренирам още по-сериозно и съм два пъти по-съсредоточен. Няма начин да загубя. Което не ме убива само ме прави по-силен. Дойде моето време да стана световен шампион. На 3-ти март Куба ще има нов световен шампион в тежка категория."

38-годишният Ortiz е наясно с коментарите за възрастта му, но твърди, че все още се чувства достатъчно млад. Той също смята, че Wilder се е поставил в опасна ситуация, от която няма да успее да се измъкне.

"Вече имам много опит, а мисълта ми е все така остра като бръснач."

"Това ще бъде най-голямото предизвикателство за Wilder. Дори проблемите му с марихуаната ще бледнеят пред това, което ще му причиня. Просто ще му съдера кожата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес