Зареждане

Lemieux за O'Sullivan: Изглеждам по-добре, а и съм по-добър и по-силен боец

Lemieux за O'Sullivan: Изглеждам по-добре, а и съм по-добър и по-силен боец
Публикувано на: Август 24, 2018 в 08:09 ч
Бившият IBF шампион в средна категория David Lemieux (39-4, 33KO) не се притесняваот смелите думи на ирландеца Gary "Spike" O'Sullivan (28-2, 20KO), срещу когото ще се изправи след по-малко от месец.

Срещата им ще се състои на 15-ти септември в Лас Вегас.

Картата ще бъде предвождана от реванша между Canelo Alvarez и WBC, IBO, WBA шампиона Gennady Golovkin.

Lemieux губи 2 от последните си 6 срещи. Той беше доминиран в продължение на 12 рунда през декември от WBO шампиона Billy Joe Saunders.

Lemieux се завърна на ринга през май и спечели със съдийско решение срещата си с Karim Achour. Lemieux имаше проблеми с теглото и не успя да се вмести в килограмите на средната категория.

O'Sullivan е в серия от шест поредни победи, която започна след загубата си с ТКО от Chris Eubank Jr. през декември 2015-та.

Той успява да приключи последните си 5 опонента в 7 и по-малко рунда.

"Изучаваме много отблизо Gary O'Sullivan по време на кампа. Не се притесняваме. Уверени сме с отбора ми в това, което му готвим. По-силен съм, изглеждам по-добре, а и съм по-добър боец."

Победителят от срещата ще има възможността да се изправи срещу победителя от водещото вечерта събитие.

Lemieux беше доминиран преди няколко години от Golovkin, но все пак се надява на реванш.

"Ще ми трябва сериозна подготовка, ако искам да се справя с Golovkin. Това и ще направя. Интересното е, че след всичките тези години, вече съм във вихъра си. Преди, когато се бихме, той беше в най-добрата си форма. Разликата сега ще е, че аз съм в най-добрата си в форма и вече знам какво да очаквам от него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес