Зареждане

David Lemieux има интерес да се изправи срещу Canelo

David Lemieux има интерес да се изправи срещу Canelo
Публикувано на: Септември 18, 2018 в 09:11 ч
Промоутърът Oscar De La Hoya пусна Lemieux да подгрява публиката преди реванша между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin с идеята да го изправи срещу Alvarez, ако мексиканецът надвие Golovkin. Hoya споделя, че е много вероятно Lemieux да бъде следващият опонент на Alvarez след победата, която отбеляза срещу казахстанеца.

Точно това искаше и да чуе Lemieux след нокаута, който отбеляза в първия рунд срещу Gary 'Spike' O'Sullivan.

"Срещата с Canelo е нещо, което наистина искам. Мисля, че ще бъде невероятна възможност да покажа пред света на какво съм способен."

Канадецът Lemieux само до преди 2 срещи и 9 месеца претърпя тежка загуба от Billy Joe Saunders (26-0, 12KO), със съдийско решение.

Както и Alvarez обаче, Lemieux има зад гърба си De La Hoya. 29-годишният Lemieux (40-04, 34KO) също стана задължителен претендент от WBA за титлата на Alvarez след като надви ирландеца O'Sullivan (28-3, 20KO) с нокаут след ляво кроше.

De La Hoya има 15 декември като свободна дата за завръщането на Alvarez, но това навярно ще бъде прекалено рано за него. Alvarez навярно ще прибере повече от 50 милиона долара за реванша си с Golovkin (38-1-1, 34KO), от който си тръгна като победител, но получи аркада над лявото око.

"Трябва първо да анализираме ситуацията. Трябва да говоря с отбора на Alvarez. Очевидно, беше наранен. Трябва да видим и докторите какво ще кажат. Но това е добър вариант за среща - той е достоен противник" - коментира De La Hoya.

"Поздравления на Canelo, който се би блестящо с Golovkin" - споделя Lemieux. "Мисля, че спечели честно. Беше невероятна среща. Също така, Canelo е боксьор, срещу когото наистина бих се изправил. Надявам се в близкото бъдеще ще имам тази възможност. Да се надяваме, че феновете ще го изискват."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес