Зареждане

Lemieux за Canelo: Няма да съм фаворит, мога да изненадам всички

Lemieux за Canelo: Няма да съм фаворит, мога да изненадам всички
Публикувано на: Септември 21, 2018 в 11:01 ч
През изминалия уикенд канадецът David Lemieux (40-4, 34KO) успя да надвие Gary 'Spike' O'Sullivan (28-3, 22КО) само в един рунд.

След седмици говорене на глупости от страна на O'Sullivan, Lemieux успя да го приключи с кроше в третата минута от срещата им.

"Бях толкова бесен, че се чувствах сам на ринга. Когато го видях, че не може да стане, си помислих 'Това ли беше? Всичко до момента... за това?!' Бях се подготвил за няколко рунда, а приключи само с един удар."

"Когато O'Sullivan говореше, задържах всичко в себе си. Изкарах си го на ринга. Не изразявам неуважение към противниците си. Не говоря глупости по техен адрес. Не мога да бъда сравяван сега с това, което бях срещу Billy Joe Saunders - той е невероятен боец, много техничен, но сега съм в перфектна форма. Това беше урока ми за него - да бъде скромен. Писна ми от всичките тези шампиони, които говорят глупости, за да промотират битките си. Искам да науча децата си и своите последователи да уважават противниците си и да не ги оплюват. Нека бъдем професионалисти. Надявам се, че ще се научи. Иначе ще бъде научен."

В главното събитие същата вечер Saul 'Canelo' Alvarez успя да отбележи победа със съдийско решение срещу Gennady 'GGG' Golovkin, отнемайки WBC и WBA титлите му в средна категория.

Canelo обмисля възможността да се бие отново на 15-ти декември и Lemieux е готов да се изправи срещу него.

И двамата се промотират от Golden Boy Promotions, което означава, че срещата ще бъде лесно организирана.

Заради загубата си от Golovkin през 2015-та, Lemieux очаква да не бъде фаворит на срещата с Canelo.

"Знам, че няма да бъде фаворит, но знам също, че съм способен да изненадам всички."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес