Зареждане

Haye към Joshua: Недей да пребиваш Klitschko твърде много

Haye към Joshua: Недей да пребиваш Klitschko твърде много
Публикувано на: Октомври 17, 2016 в 10:16 ч
 
Бившият световен шампион в тежка категория David Haye заяви, че се надява неговият сънародник Anthony Joshua “да не бие твърде много” Wladimir Klitschko в евентуален двубой помежду им.


Все по-упорито се говори, че шампионът във версия IBF Joshua ще се изправи срещу бившия властелин в категорията, като дори се прогнозира, че това ще се случи на 10 декември в Манчестър.

Самият David Haye има загуба от Wladimir Klitschko през 2011 година, но по всичко изглежда, че сега британецът явно залага на успех на своя млад сънародник.

“Определено мисля, че ерата на Klitschko ще приключи изцяло. Joshua ще се изправи срещу него в перфектния момент за това. Klitschko винаги изглежда в перфектан физическа форма, но той не е боксьорът, който бе преди.”

“Понякога бойците не успяват да осъзнаят това навреме. Надявам се, че той няма да бъде пребит твърде лошо. Joshua е на 26 години и е твърде свеж, млад и ентусиастично настроен за Klitschko. А колкото до Klitschko, той е вече твърде стар.”

Някои фенове на Anthony Joshua се притесняват, че двубоят с Wladimir може би идва твърде рано за олимпийския шампион при аматьорите, но неговият промоутър Eddie Hearn не е съгласен с това.

“Не смятам, че това е най-правилният мач за Anthony, но не е ли това най-вълнуващото? Като промоутър никога не можеш да спечелиш всички хора, защото едни ще кажат, че му даваш твърде лесни мачове, докато останалите смятат, че е твърде рано за подобно нещо. Мисля, че този двубой е напълно 50 на 50. Свежестта и остротата дават предимство на Joshua, докато опитът казва, че той няма шанс. Вярно е, че той никога не е делял ринга с някого като Klitschko и с неговия опит. Но аз също така вярвам, че и Klitschko никога не се е изправял срещу някого като Joshua.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес