Зареждане

Dmitry Bivol: Правя всичко за феновете

Dmitry Bivol: Правя всичко за феновете
Публикувано на: Ноември 2, 2017 в 10:01 ч
 
 Шампионът на WBA в полутежка категория Dmitry Bivol (11-0, 9 KO) ще защитава титлата си срещу Trent Broad Hurst (20-1, 12 KO) идния уикенд. Това ще бъде първата му доброволна защита и 4-та среща за годината.
 
Въпреки добрите му резултати, малко се знае за руснакът, който се е бил само два пъти в САЩ.
 
Роден в Киргизстан и живял в Санкт Петербург от 11-годишна възраст. Влязъл в залата по бокс на 6 години, след като гледал среща на Mike Tyson, който изненадващо не му е любимият боксьор.
 
"Любимец ми е Sugar Ray Leonard. Невероятен е. Разбира се, най-голямата звезда си остава Muhammed Ali. Въпреки всичко обаче, предпочитам да гледам Sugar Ray Leonard преди срещите си. От него се уча. Интересни са ми също Gennady Golovkin, Vasyl Lomachenko, Terence Crawford и Manny Pacquaio."
 
Bivol тренира в Южна Калифорния с Gennadii Mashyanov, като съпругата му и двете му деца са в Русия.
 
"Имам двама сина - на три години и на 8 месеца. Трудно е да знаеш как бързо растат, а не можеш да си при тях. Чуваме се всеки ден, дори и посред нощ."
 
На въпроса какво иска неговите фенове да знаят за него, боксьорът отговаря:
 
"Нека помнят, че боксът е в кръвта ми от дете. Винаги гледам да дам всичко от себе си на ринга, като не обичам да плюя опонентите си. Стига ми феновете да оценяват труда ми. Правя всичко за тях."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес