Зареждане

Бригс: Ако Кличко излезе срещу мен, в залата ще бъде лудница

Бригс: Ако Кличко излезе срещу мен, в залата ще бъде лудница
Публикувано на: Януари 12, 2015 в 09:55 ч
Източник: novsport.com
Американският професионален боксьор в тежка категория, 43-годишният Шенън Бригс отново предизвика световния шампион на четири федерации Владимир Кличко, съобщава novsport.com.
 
"Дайте ми възможност да се бия в Бруклин и в залата ще бъде лудница, каза Бригс. Целият свят ще говори за мен. Никой няма такъв ентусиазъм и подобна мотивация. Трябва да изберат мен заради вниманието на зрителите и продажбата на билети.
 
Аз съм израснал в Бруклин, на същата улица, където е разположен Барклейс сентър. Мен тук всички ме знаят и в залата ще бъде лудница. Аз искам да бъда отново световен шампион."
 
През миналата година Шенън Бригс направи серия от скандални акции, надявайки се да получи мач за титлата с Кличко-младши. След това Бригс се оплака пред медиите, че е получил заплахи за живота си от страна на представители на украинския шампион.

Бригс, който има в актива си 50 победи преди удара на последния гонг, през 2006 година стана световен шампион на Световната боксова организация, след като победи с нокаут в 12-тия рунд Сергей Ляхович от Беларус.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=526756

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес