Зареждане

Andy Ruiz: Готвя се за нова победа, защото не искам 15 минути слава

Andy Ruiz: Готвя се за нова победа, защото не искам 15 минути слава
Публикувано на: Юли 2, 2019 в 13:48 ч
Шампионът в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO Andy Ruiz все още не може да повярва, че успя да детронира Anthony Joshua миналия месец. Ruiz прие двубоя с кратко предизвестие, но въпреки това се представи на високо ниво и свали Joshua 4 пъти на земята. Много малко хора даваха шанс за победа на пухкавия боксьор от Мексико, но той е вярвал силно в победата и сега е готов да работи още по-здраво за втората битка. Очаква се двамата да се бият в края на годината в САЩ или Великобритания, a  Ruiz не иска само 15 минути слава:


Живота ми се промени изцяло. Всичко това беше мечта. Трудих се здраво и успях да постигна всичко, което искам. Сега съм шампион и е чудесно. Хората ме спират и искат да се снимат с мен.  Това е страхотно и всичко, което съм искал. Не бях готов за тази слава, но всичко се случи в точното време. 

Трябва да остана скромен и да се радвам на всичко, което се задава. Ще остана в историята като първия шампион в тежка категория от Мексико. Това беше моята мечта от 6 годишен. Не искам това да са моите 15 минути слава. Ще трябва да съм отдаден, за да спечеля и втората битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес