Зареждане

38-годишен бивш затворник ще се боксира с Кубрат Пулев

38-годишен бивш затворник ще се боксира с Кубрат Пулев
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 12:21 ч
Кубрат Пулев ще се боксира срещу бившият затворник Rydell Booker на 9-ти ноември в Калифорния. Първоначално Кобрата трябваше да се бие срещу 37-годишният Mark De Mori, но той е отказал и от щаба на българина са действали светкавично и са постигнали устна договора с Booker. Все още битката не е официална, но се очаква да стане след няколко дни.

Booker е на 38 години и неговата професионална статистика включва 26 победи и 2 загуби, като 13 от победите са с нокаут. Rydell прекарва зад решетките над 10 години, защото бил заловен с 1 килограм кокаин, който смятал да продаде. В началото на миналата година той се завърна на ринга и успя да запише 4 победи и 1 загуба. В своята последна битка той нокаутира Dieuly Aristilde през юни.

Кобрата от своя страна се намира в серия от 7 поредни победи и в своята последна битка успя да нокаутира Bogdan Dinu през март тази година. Пулев е задължителен претендент за титлата на IBF и ще чака битка с победителя от втората среща между Andy Ruiz и Anthony Joshua, които ще се бият през декември в Саудитска Арабия.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес