Зареждане

Кубрат Пулев може да се бие с Mark De Mori на 9-ти ноември

Кубрат Пулев може да се бие с Mark De Mori на 9-ти ноември
Публикувано на: Септември 24, 2019 в 10:34 ч
Качил: DoloR
Задължителният претендент за титлата в тежка категория на IBF Кубрат Пулев може да се бие срещу 37-годишният Mark De Mori на 9-ти ноември, споделят от ESPN. Битката между двамта все още не е официална, но това може да се промени в следващите няколко дни. Ако се стигне до сделка, то двамата ще се боксират в Калифорния в прелимите на битката между Jamel Herring и Lamont Roach.

Кобрата се намира в серия от 7 поредни победи и в своята последна битка успя да нокаутира Bogdan Dinu през март тази година, а след това си създаде доста главоболия, защото целуна репортерка и за кратко беше наказан. Пулев чака своя шанс за поясите и вероятността да се бие срещу победителя от битката между Andy Ruiz и Anthony Joshua е много голяма. В последните седмици Кубрат беше доста активен в медиите и сподели, че ще съвсем скоро ще стане шампион в тежка категория.

Mark De Mori е с рекорд 37-2-2 в бокса и се намира в серия от 7 поредни победи. Преди 3 години той беше нокаутиран от David Haye и това сложи край на серия от 24 поредни победи за австралиеца. Mori печели 33 от 37-те си победи с нокаут и след загубата от Haye побеждава всички свои опоненти с нокаут. Тази година той проведе две срещи, в които нокаутира Andras Balazs Farkas през април и Laszlo Penzes през август.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес