Зареждане

MMA.BG vlog: UFC 242 и жиу-житцу в Абу Даби

Добавено на септември 23, 2019
Вижте пътуването на няколко наши приятели до Абу Даби за UFC 242.
 
В първия ни влог ще видите кадри от организацията на събитието на UFC, които няма да видите никъде другаде. Ще ви покажем събитията, които съпътстват организацията на толкова голямо бойно шоу, каквото беше UFC 242. Ще ви покажем какво се случва в медийния ден отвътре.
 
Ще видите и всички дейности около самото събитие - като предварителния кантар, специализираната фен зона, както и какво се случва в нощта на битките и главния двубой между Хабиб Нурмагомедов и Дъстин Поире.
 
Вижте също: Историята на Хабиб Нурмагомедов: От суровите планини в Дагестан до Олимп и златото в UFC
 
Абу Даби е изключително интересен град с изключително интересна история, в която се преплитат и бойните спортове, по-специфично - жиу-житцу. Това бойно изкуство е задължителен предмет в държавните училища, както и в армията и полицейските части.
 
Ще си поговорим с ММА боеца Любомир Геджев, който дълги години живее там и вижда как едно бойно изкуство променя към по-добро характера на хората, които живеят в Обединените арабски емирства (ОАЕ).
 
Освен това ще посетим и едно състезание по жиу-житцу, за да видим колко високо е нивото на спорта там.


В основата на филма е организацията около мащабното събитие UFC 242, в което Хабиб Нурмагомедов успя да запише атрактивна победа над Дъстин Поире и стана абсолютен шампион в леката категория на организацията с безупречна статистика от 28 победи и 0 загуби в своята кариера.

По време на филма освен с Любо Геджев ще ви срещнем и с боеца на UFC и настоящ коментатор, Дан Харди, който има да каже нещо на всички свои български фенове, както и с един от треньорите на бойците от файт картата на UFC 242, Гиом Пелтие, който сподели впечатленията си от работата с ММА организацията.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Оферта на деня

Последни новини

Горещи Новини

Най-четени статии днес