Зареждане

Жертвата на Веласкез: Той не цени човешкия живот

Жертвата на Веласкез: Той не цени човешкия живот
Публикувано на: Май 18, 2022 в 10:05 ч
Жертвата от стрелбата на Каин Веласкез за пръв път проговори публично, след като на бившия ММА боец вчера му бе отказано пускането на свобода под гаранция.

Пез февруари 64-годишният Пол Бендър е шофирал свя автомобил, по който Веласкез е открил стрелба по време на гонка. Смята се, че мишена е бил друг пътник в колата - Хари Голарте, който е насилил малкия син на Каин.

След като за втори път съдът отказа да пусне Веласкез на свобода, Бендър направи изявление.

"Името ми е Пол Бендър. Аз съм човекътм който шофираше автомобила и човекът, който бе прострелян от Каин Веласкез на 28-ми февруари. Изпълнявахме изискване на съда, да вземем GPS устройство за Хари, когато Каин Веласкез започна да ни преследва. Той стреля по нас и ни блъсна с висока скорост. Успяхме да спрем близо до едно училище, а Каин Веласкез стреля отново по нас, уцелвайки мен. Вече не мога да боравя с три от пръстите си и не мога да работя вече като шофьор, защото не мога да мина физическите тестове. Не знам все още дали тази загуба е временна.

Каин Веласкез не цени човешкия живот. Той можеше да простреля семейството, което се движеше в колата до нашата, невинни пешеходци, а дори и деца. Изобщо не го интересува закона и няма уважение и към него. Ако му се даде възможност, вероятно той ще довърши започнатото. Никакви ограничения и GPS наблюдения няма да го спрат. Моля, да пазите семейството ми и цялото общество от Каин Веласкез и да не го пускате на свобода."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес