Зареждане

Спечели билети за най-новия български филм 'Воевода'

Спечели билети за най-новия български филм 'Воевода'
Публикувано на: Януари 11, 2017 в 18:26 ч

Всички членове на екипа на "ММА България" са привърженици на това да се съхранява българското и традициите, които са ни държали като един сплотен народ през векове на несгоди и са изградили ценности и характер, които за съжаление в последните години умишлено се погазват.

Първи подехме инциативата за спортна екипировка с народни мотиви и сключихме договор с бойния бранд Dominator за производството на ММА ръкавици с български мотиви, боксови ръкавици на Lions Boxing, както и разпространението на облекло, посветено на нашето не толкова далечно минало.

Затова и приветстваме всяко дело, чрез което се напомня за фрагменти от богатата ни и поучителна история, а в случая - излизането на най-новия български филм "Воевода" с режисьор Зорница София. Филмът е посветен на действителната съдба на Румена войвода – реална личност, майка, която е принудена да изостави дете и дом и да оцелява в жестокия мъжки свят на 19-и век. Тя предвожда чета, която раздава свое правосъдие в завладяната от Османската империя България. Киноразказът се базира на новелата „Румена войвода“ на класика Николай Хайтов.
 

 
Заедно с нашите партньори от "Лента" и създателите на филма, решихме да раздадем безплатни билети за първите прожекции на "Воевода" в кината Cinema City (Бургас, Пловдив, Русе, София, Стара Загора). Те ще важат от 20-ти януари до 2-ри февруари.

Билетите ще се изтеглят в томбола, а всеки печеливш ще получи по два пропуска. Единственото условие е да отговорите правилно на въпроса:

На чия новела се базира киноразказът "Воевода"?
  • Никола Вапцаров
  • Христо Ботев
  • Николай Хайтов

Моля, изпращайте отговорите си на [email protected] като тема в писмото напишете "voevoda", а в съдържанието посочите две имена и телефонен номер.

С печелившите ще се свържем по телефон на 17-ти януари.

А ако искате да видите филма още на премиерата - той ще е по кината от 13-ти януари в салоните в цялата страна.

Повече за самата продукция и хората, които стоят зад нея, може да научите от официалната страница на "Воевода" в Facebook.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес