Зареждане

Сисо и малкия Божо показват силата на човешкия дух

Сисо и малкия Божо показват силата на човешкия дух
Публикувано на: Август 5, 2019 в 13:36 ч
Русенецът Светослав Самуилов бе един от най-перспективните ММА състезатели у нас до деня, в който претърпява жестока катастрофа преди години, която го приковава в инвалидна количка.

Оттогава насам в ситуация, в която мнозина биха се предали, Сисо демонстрира силата на бойния дух и не само показва желязна психика, а и помага на много други в тежко състояние да намерят вярата в себе си.

Боецът не само води тренировки за деца, но и чрез треньорските си умения им помага да изградят здрава психика - основата, която помага за изграждане на забележителните личности.
 
 
Искам да видите това момче. Казва се Божко и е на 13 години с диагноза детска церебрална парализа Така става и в живота както в клипа, засилваш се да удариш и както всичко върви наред изведнъж се озоваваш на земята. Въпросът е: какво ще направиш тогава?

Ще лежиш и ще ближеш рани на земята, търсейки съжаление и съпричастност или ще се изправиш, отупвайки прахта, връщайки се в "играта"? Това момче показа, че не машината т.е. тялото е шефът, а този, който управлява машината т.е. духа, вътрешния човек, сърцето, което казва: аз мога, аз ще успея и дори сега да съм на земята ще стана и ще продължа.

Тялото е като обвивката, като дрехата, която носим. И ако дрехата е скъсана това не определя цената ни, така и увреждане или недостатък също не трябва да слага цена или етикет на никого. Погрижете се за вътрешното си аз, защото когато дойдат бури и ветрове, ако къщата ви няма основи, ще бъде съборена. Вярвайте в Господ и в себе си и нищо няма да ви бъде невъзможно!

Наскоро Сисо сподели, че има намерение да издаде и книга, която да разказва за пътя му до тук.

Вижте също: Светослав Самуилов издава книга

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес