Зареждане

Семинар по метода на Вим Хоф с отстъпка за MMA.BG

Семинар по метода на Вим Хоф с отстъпка за MMA.BG
Публикувано на: Април 14, 2019 в 12:54 ч
Снимка: medium.com
Ако можете да контролирате ума и тялото си, да влияете волево на автономната нервна система, да повишавате температурата на тялото си при екстремни студове, да контролирате киселинността на организма… каква ли свобода и сила би ви дало това?

На 20-ти и 21-ви април 2019 в гр. София ще се проведат два семинара по метода на Вим Хоф.

Ако не сте чували за Хоф - то той е един от феномените на нашето време - носител на 26 световни рекорда и човек, който смайва лекарите със способностите си да издържа на студ и да манипулира процесите в тялото си и имунната система.

Вижте също: Вим Хоф и неговия метод да бъдеш свръхчовек

Според него всеки човек е способен да направи това, което прави и самия той, а неговите ученици го доказват чрез практикуване на неговия метод, който е изключително приложим за трениращи силови и бойни спортове с цел:
  • по-бързо възстановяване
  • по-голяма издръжливост
  • по-здрава имунна система
  • намаляване на подкожните мазнини
 

 
Семинарът, в който един от най-доверените ученици на Хоф, Барт Пронк ще покаже трите етапа от метода - дишане, излагане на студ и медитация, ще се проведе на 20-ти и 21-ви април в SPARK Fitness & SPA в кв. Младост.

И понеже сме фенове на метода, а и сме се убедили в неговата ефикасност относно тренировките и спортните постижения, договорихме с организатора на събитието по-ниска цена за аудиторията на MMA.BG - отстъпка от близо 50 лв. - редовната цена е 245 лв., а чрез промокод MMABG тя става 198 лв. Промокодът може да се използва или при регистрация по телефон, или при резервация на билет през sabitie.bg

Повече информация може да откриете в събитието в Facebook.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес