Зареждане

Мексикански кечист преби 5-годишно дете

Мексикански кечист преби 5-годишно дете
Публикувано на: Май 29, 2021 в 00:00 ч
Мексикански кечист известен със своя прякор 'El Vikingo' стана един от най-мразените в страната си. Преди няколко дни на малко кеч шоу в Мексико Ейнар Круз стои до ринга и гледа борба между негови колеги. Зад него се приближава малко 5-годишно дете, което явно е голям фен на кеча. То тръгва на души Круз на шега, но той го приема насериозно.

Ейнар хваща момчето за ръката, дърпа го, а след това го захвърля на асфалта. Малкото момче се казва Матео. На място пристигат полицаи, които арестуват Круз и предотвратяват саморазправа между ядосана тълпа и кечиста. Адвокатите на Матео твърдят, че той трябва да бъде наказан, въпреки че рани, които може да се излекуват за 15 дни не били наказуеми съгласно закона.

Тук обаче ставало въпрос за дете и закона трябвало да бъде строг. Комисията на Мексико Сити обявиха, че наказват Ейнар за неопределено време. Малкото момче сподели пред камерата, че искал да удуши Круз, защото бил част от отбора на лошите. Десетки кечисти посетиха Матео и го зарадваха с внимание и подаръци. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес