Зареждане

Мартин Форд: Наслаждавам се на всяка секунда в България

Мартин Форд: Наслаждавам се на всяка секунда в България
Публикувано на: Септември 3, 2022 в 05:00 ч
Филмовата звезда и бодибилдър Мартин Форд се наслаждава на времето си в България.

Вижте още - Мартин Форд и Майкъл Биспинг са в България

Форд е в родината ни вече повече от 2 седмици. Той е тук заедно с легендата на UFC Майкъл Биспинг. Двамата снимат филмът за меч и магия Red Sonja, адаптиран от поредицата комикси и с участието на Матилда Лутц като Червената Соня.

Във филмът ще участват: Уолис Дей, Робърт Шийхан като Дрейган, Майкъл Биспинг като Хоук, Мартин Форд като генерал Карлак и Елиза Матенгу като Амарак. M.J. Bassett ще режисира. Филмът се продуцира в българското студио Nu Boyana, като допълнителни снимки са предвидени за Гърция.

Мартин е доволен от своя престои при нас и сподели, че иска да се възползва максимално от всеки ден.

"Обичам всяка секунда тук. Знам, че времето ми в България лети, затова се опитвам да се възползвам максимално всеки ден и оценявам невероятните възможности, които имам. 

Живея за днес и се надявам за утре. Оценявайте това, което имате, и работете повече за това, което искате... #филм #почивка #възстановяване #оценяване", пише Форд в социалните мрежи.

Форд е голям фен на бойните спортове. Преди години той искаше да направи дебют в полската ММА лига KSW. По-рано тази година Форд имаше уреден боксов мач с иранската интернет звезда Саджад Гариби, по-известен като "Иранския хълк".

За щастие срещата пропадна, след като Форд се притесни от психически проблеми на своя съперник. Няколко месеца по-късно Гариби дебютира на ринга и беше плачевен, като загуби с нокаут в първия рунд.

Ще успее ли Форд да постигне успехи в бойните спортове, когато реши да се включи ?









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес