Зареждане

'Иранският Хълк' изригна: Бодибилдърите са химици! Ще ги смачкам наведнъж

'Иранският Хълк' изригна: Бодибилдърите са химици! Ще ги смачкам наведнъж
Публикувано на: Август 22, 2024 в 18:00 ч
Саджад "Иранският Хълк" Гариби смята, че все още има какво да покаже на феновете си, така че все пак е решил да отлети до Чехия. Гариби е интернет феномен от 2016 година насам.

Неестествено големите му мускули и гигантската му физика бяха обект на големи дискусии. Повечето хора стигнаха до очевидното заключение, че това е продукт на Photoshop, но това не попречи на Саджад да говори все повече и повече. Той можеше да влезе в октагона на 9 декември миналата година в Прага, но мачът му беше отменен заради проблеми с визата.

Последваха поредица от обиди по адрес на чешкия народ, на който Херкулес от Иран все още няма намерение да се извини, но поне възнамерява да им докаже, че приказките за силата му са реални. Саджад се е прицелил в Диего Котлар и бодибилдъра Адам Бартфай. Ето какво каза Гариби на феновете си по време на живо предаване в Инстаграм.

„Две години тежки тренировки с личен треньор са зад гърба ми. Аз съм толкова готов, колкото винаги. Сега постепенно ще поправя всички стари грешки. Първо, все още имам договор с организацията RedFace, така че ще летя до там и ще бия когото трябва. Искам да докажа на хората, че силата ми е реална. Диего Котлар не е съперник за мен, той е дебело прасе, така че не говоря за него, но ако го хвана, ще го победя. 

Бих предпочел Адам Бартфай, защото прилича на онзи Мартин Форд и твърди за себе си как е влязъл във форма по естествен път. Но въпреки това мога да усетя анаболите му. Просто жалко. Тези бодибилдъри, които са напомпани със стероиди и се смятат за крале, бих ги смачкал наведнъж.", каза Гариби.

Гариби го бива в приказките, но явно е забравил какво се случи в дебютната му битка. Припомнете си:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес