Зареждане

Хасбула ще тренира при Кадиров в Грозни

Хасбула ще тренира при Кадиров в Грозни
Публикувано на: Юли 26, 2021 в 02:00 ч
Интернет сензацията Хасбула Магомедов може и да не се бие с Абдурозик, но това не му пречи да тренира. 18-годишното джудже се радва на завидно внимание и е бил поканен да гостува от Рамзан Кадиров в Грозни.

Хасбик стана голяма звезда благодарение на своя дребен ръст, който се дължи на рядко заболяване. Чеченския влогър Асхаб Тамаев го направи известен, след като обяви, че Хасбула ще се бие с друго джудже в лицето на Абдурозик.

Двамата страдат от една и съща болест и са младежи, които не могат да се развиват нормално на ръст. Тамаев дори направи пресконференция, на която двамата застанаха лице в лице и видеото беше видяно от милиони по цял свят.

Много ММА бойци се свързаха с Хасбула и дори го предизвикаха на бой. Наскоро Асхаб разкри, че братята Джейк и Логан Пол искат Хасбула да отиде при тях в САЩ. Джо Роугън и Тим Дилън, който е комик и също има подкаст са готови да платят 10 000 долара на Хасбула да участва при тях.

Хасбик има над 2 милиона последователи в Инстаграм и Кадиров е решил да се възползва от неговата известност в момента. Рамзан, който е президент на Чечня и собственик на ММА лигата ACА сподели, че Хасбула е избрал да тренира в Грозни и е доволен от условията.

Ето снимка и видео от срещата им:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес